lørdag 13. juni 2015

Mona og Patricia!

Dei som no har meldt seg på kurs med desse to damene, kan berre glede seg til lærerike dagar. Dei kan sine ting både når det gjeld stoff, fargar og teknikk, men også teknikken og mulighetene som ligg i ei symaskin!

Mona syr på Pfaff og har hatt sal av symaskiner tidlegare (Quiltekroken i Bergen). No er ho på laget til Tonje Brodering på Kalandseidet og sel både Pfaff og Husqvarna. Her er klipp frå Mona si heimeside:
Jeg selger symaskin hos Tonje Brodering og er autorisert til å selge også de største kombinerte sy- og broderimaskinene. Kjøp Pfaff eller Husqvarna hos meg, og jeg supporter deg med veiledning pr tlf eller mail når du trenger det!  Jeg har også opplæringshelger, og det går fint an å komme...
Mona skal ha to dagskurs på Vestlandstreff, Toalettveske etter Monas mønster og Oldemorsruter. Det blir garantert to kjekke og lærerike dagar, for Mona er formingslærar og ein dyktig pedagog.

Patricia er kjend som ein utruleg flink kursholdar på mange vis, så populær at det er svært fulle kurs! Helga etter Vestlandstreff skal ho ha kurs hos Tonje Brodering og på nettsida deira står det at der er det venteliste!!


Patricia er kjend som ekspert på Janome og ho lærer frå seg svært mykje om bruk av sting, tråd og innstillingar. Men kan generelt mykje om symaskiner, så har du eit anna merke, så er du garantert god hjelp.


Kursmodellen heiter "Japansk landsby", her får du nytte applikasjon, deretter er det fokus på dekorative saumar som gjev effekter i bildet. Om du ikkje har gått på kurs med Patricia før, så blir du nok gledeleg overraska over den høge kvaliteten på det ho lærer frå seg!

HER er link til info om påmeldinga.
Velkommen til dei gode kursa til desse to damene frå Vestlandet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar