fredag 12. juni 2015

Kortkursa med Anne Pia!

Anne Pia har tre kortkurs på Vestlandstreffet, tre ulike men kjekke kurs. Desse kursa passar for dei som ikkje vil bruke heile helga til kurs, men likevel få med seg litt. Men ein kan også gå berre med Anne Pia,...alle tre kursa og få lære litt av alle teknikkane ho kan, eller kombinere med andre kurs!

Det er nyttige bruksting du kan lage på kursa hennar, Nålepute, Lommebok og Kuvertbrikke er alle ting som vi brukar til kvardags, og du kan rekne med å verte ferdig med arbeidet i løpet av kurstida.

Anne Pia har gitt ut mange bøker , den på bildet over har også inspirert til å lage nåleputer. På bloggen til Olavas Verden er denne søte blomsternåleputa lagt ut. På eine kurset får du lage to ulike nåleputer, begge laga av kvadrat, ....artige modellar og så fine at du kan ha dei på utstilling!!
Nåleputer er kurs 2A!
Kuvertbrikke med fletta bakside er eitt av kursa, viser til bildet øverst, men dette vil bli ei heilt spesiell brikke med flotte effektar i både teknikk og quilting. Dette er kurs 2C!

Lommebok, ein enkel og god modell! I ei slik lommmebok kan du ha med deg "Alt-i-ett", for her har du plass til både penger, kort og mobilen!! Dette er kurs 2B!

Det er ledige plassar på kursa til Anne Pia, HER er link til info om påmelding!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar